Změna významu ICT pro strategii firmy - Voříšek, Jiří
Prepojenie informačných a komunikačných technológií (ICT) s modelom podnikania, s podnikovými procesmi a podnikovou kultúrou. Praktický príklad strategického významu ICT na spoločnosti Czech Courier. Rast nárokov všetkých stupňov riadenia na včasnosť a kvalitu informácií. ICT ako faktor umožňujúci zvyšovať rýchlosť reakcie na významné udalosti.