Zákon o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady s komentárom - Bubeníková, Irena
Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení ďalších zákonov a zákona č. 517/2005 Z.z. Úplné znenie zákona s komentárom.