Novely zákona o správe daní a poplatkov - Klabníková, Klára
Všeobecné informácie k novelám zákona o správe daní v priebehu roka 2005 s komentárom k jednotlivým novelám. Komentár k nariadeniu vlády Sr č. 450/2005 Z.z. o podmienkach zániku daňového nedoplatku pozostávajúceho z nezaplatených sankcií zdravotníckych zariadení.