Podnik ako predmet právnych dispozícií - Fekete, Imrich
Pojem podniku. Podnik ako predmet vlastníckeho a záložného práva. Nájom podniku. Zmluva o predaji podniku. Vklad podniku do základného imania obchodnej spoločnosti. Podnik ako predmet darovacej zmluvy. Predaj podniku na dražbe. Podnik ako predmet dedičstva. Príklady.