Rozvoj lidí = rozvoj znalostí a schopností - Frolík, Zbyněk
Spôsob práce s vedomosťami ako faktor konkurencieschopnosti podniku. Praktický príklad na spoločnosti Toyota. Dve základné úlohy podniku. Nový spôsob rozvoja ľudí. Manažment znalostí.