Úvaha o človeku v globalizujúcom sa svete - Dudinská, Elvíra
Poukázanie na chápanie niektorých prejavov globalizačného procesu. Otázky úlohy človeka v globalizujúcom sa svete. Pojem globalizácia ako fenomén dnešnej postmodernej doby.