Kliatba zvaná Slovenské aerolínie - Slovák, Kristian
Otázniky a nejasnosti okolo predaja, privatizácie Slovenských aerolínií. Nejasnosti a rôzne špekulácie. Trestné oznámenie z parlamentu na jar roku 2005. Obrovské dlhy firmy. Úloha Ministerstva dopravy v tejto kauze. Záver - firma prežije, narýchlo pripravené odštátnenie sa však pohybovalo na hrane zákona.