Pomoci by pomohlo viac svetla - Múčka, František
Slovenská rozvojová pomoc poskytovaná rozvojovým krajinám sveta. Nejasnosti, nedostatok informácií o smerovaní a využití pomoci. Po vstupe do EÚ časť pomoci putuje na účty EÚ vymedzené na európske projekty pomoci. Niektoré projekty, na ktoré poskytlo Slovensko finančnú pomoc. Regióny, kam slovenská rozvojová pomoc prúdi najčastejšie - Ázia, Afrika a Balkán.