Investície do umenia - Brondošová, Jana
Z obsahu: Investície do umenia: výnosy a emócie. Do čoho investovať. Prečo firmy a ľudia kupujú umelecké predmety. Na aukcii sa kupujú obrazy aj informácie. Poradenstvo v umení sa iba rozbieha. V Amerike umenie vynáša najviac.