Ako podnikať
Z obsahu: Keď budú lacní naozaj lacní. Efektívny predajca - dohodnutie stretnutia. Odvodové zaťaženie. Nový Trestný zákon - tri nové hospodárske trestné činy. Nové pojmy trestného kódexu.