Activity-Based Cost Management - Popesko, Boris
Metóda variabilných nákladov a jej využitie pre riadenie výrobkovej štruktúry v krátkom období. Výrazný kvalitatívny posun v nákladových kalkuláciách - vytvorenie metódy ABC (Activity-based costing). Výhody ABC oproti tradičným systémom. ABC/M a jeho informačné výstupy. Implementácia ABC/M a jej väzby na podnikový informačný systém.