Vliv právního prostředí na soukromé podnikání v Československu v 50. a 60. letech 20. století - Dufek, Pavel
Súkromné podnikanie v rokoch 1945-1948. Priame a nepriame potlačovanie súkromného podnikania v Československu v 50. a 60. rokoch. Ilúzia o rozmachu drobného súkromného podnikania. Súkromné podnikanie v socialistickom Československu.