Úvery na bývanie: seriál pokračuje - Kláseková, Martina
Mottom roka 2006 v hypotékach bude nielen distribúcia, dôležité miesto zohrajú inovácie. Chuť zlepšovať produkty na bývanie majú najmä menšie banky, aby sa mohli presadiť v konkurencii najväčších bánk. Inovácie v poskytovaní úverov. Klientov čaká väčšia voľnosť pri dokladovaní účelu použitia peňazí. Pri predaji úverov naberú na význame aj externé siete.