Vybrané aspekty vývoje německého hospodářství za Velké hospodářské krize - Soběhart, Radek
Charakteristika nemeckého hospodárstva v druhej polovici 20. rokov 20. storočia. Hlavné problémy, ktoré prispeli k zostreniu hospodárskej krízy. Vývoj Veľkej hospodárskej krízy v Nemecku v rokoch 1929-1933. Analýza hlavných procesov počas krízy. Charakteristika politiky Bruningovej vlády a príčiny kolapsu demokratického zriadenia.