Kika vyostrila boj - Košťál, Daniel
V novembri 2005 - otvoril svoju prvú predajňu na Slovensku rakúsky nábytkársky reťazec Kika/lLeiner Group. Konkurencia švédskej sieti Ikea, Nábytku Galan a Európa Möbel. Výhody a prednosti každej z nich. Sortiment v predajniach. Predajne si konkurujú výhodnejšou cenou, ale aj službami. Online predaj.