Diskonty rastú na úkor supermarketov - Košťál, Daniel
Trh v Česku - hypermarkety stagnujú, supermarkety strácajú a diskonty posilňujú svoju pozíciu na českom maloobchodnom trhu. Top 10 najnavštevovanejších reťazcov v Česku.