Reporting finančného lízingu a výpočet efektívnej úrokovej miery - Harumová, Anna, 1955-
Problematika reportingu finančného lízingu. Finančný lízing podľa IAS/IFRS. Finančný lízing podľa slovenských predpisov. Reporting finančného lízingu podľa slovenských predpisov a podľa IAS. Účtovný a daňový reporting finančného lízingu. Niektoré rozdiely v reportingu lízingu podľa IAS 17 a slovenských predpisov.