Dobrý človek kapitalista - Kováč, Pavel
Ako sa zrodilo meno a značka Philips. Prezident firmy - Frederik Philips. Počiatočná orientácia firmy na výrobu žiaroviek. Diverzifikovaná výroba orientovaná na veľkú škálu výrobkov. Prehodnotenie firemnej stratégie. Vytvorenie strategických aliancií. Vedúca pozícia vo výrobe televízorov.