Starbucks: ako Howard Schultz zavoňal v káve biznis - Kováč, Pavel
História americkej firmy Starbrucks známej v obchode s kávou. Howard Schultz, marketingový riaditeľ spoločnosti, a jeho filozofia podnikania. Expanzia spoločnosti na európsky trh. Starbrucks terčom útokov anarchistov a zelených.