Limity súčasného systému medzinárodných vzťahov - Barát, Peter
Základné limity systému medzinárodných vzťahov. Tri súbory limitov. Niektoré aspekty problematiky hegemónie, stability a bezpečnosti v medzinárodných vzťahoch. Vnímanie reflexie geopolitického správania USA. Súčasný vývoj v medzinárodných vzťahoch.