Európska únia a jej vplyv na hospodársku diplomaciu - Csabay, Marek
Aktívne pôsobenie hospodárskej diplomacie členských krajín EÚ viacerými smermi. Zlaďovanie národných diplomacií s pôsobením EÚ vo vonkajších vzťahoch. Európska integrácia a vonkajšie vzťahy. Európske spoločenstvo a právo legácie. Bilaterálna diplomacia v rámci Európskej únie. Mnohostranný rozmer diplomacie v EÚ. Organizácia vonkajšieho zastúpenia EÚ.