Institucionální a ekonomické souvislosti integrace České republiky do Evropské unie - Melecký, Lukáš
Otázky, ktoré stáli v pozadí utvárania inštitucionálneho rámca českého hospodárstva. Prínosy plynúce zo skvalitňovania inštitucionálneho prostredia v súvislosti so vstupom Česka do Európskej únie. Analýza procesu reálneho a nominálneho vyrovnávania (konvergencie) ekonomickej úrovne Česka s krajinami EU-15.