Realistický pohled na českou zahraniční politiku - Zahradil, Jan
Hodnotenie súčasnej českej zahraničnej politiky autorom článku, ktorý je poslancom Európskeho parlamentu. Európska integrácia. Politika Českej republiky voči Európskej únii. Politika susedstva. Ekonomická diplomacia. Marketing Českej republiky. Rozvojová pomoc.