Medzinárodná obyčaj a niektoré otázky jej tvorby - Azud, Ján
Pojem medzinárodná obyčaj. Názory renomovaných autorov na problém tvorby medzinárodnej obyčaje. Prax medzinárodných tribunálov a názory na rezolúcie medzinárodných organizácií najmä VZ OSN a zvlášť na príklade humanitárnej intervencie.