Přímá komunikace dál rozdává direkty - Uldrichová, Tamara
Call centrum a telemarketing. Telemarketing aktívny a pasívny. Direct mail ako nástroj priamej adresnej komunikácie. Ako fungujú vedľa seba telemarketing a direct mail. Lead management system (LMS) ako systém na skvalitnenie práce s obchodnými kontaktmi.