CRM není žádný počítačový program - Toman, Miloš
Budovanie vzťahov so zákazníkmi ako dôležité kritérium, podľa ktorého je možné spoznať marketingovo riadenú firmu. Osobný kontakt s klientom. Vzťahy so zákazníkmi založené nielen na technických a organizačných schopnostiach. Technické a komunikačné prostriedky ako podpora starostlivosti o zákazníka. Riadenie firmy a starostlivosť o zákazníka.