Environmentálne záťaže - Marčan, Peter
Z obsahu: Kto zaplatí ekologické dlhy. Ako zatlačiť na podniky. Vzorový príklad je Česko. Ekológiu bude v účtovníctve firiem vidieť. Ekológia v praxi. Na vyčistenie Zemplína prispeje OSN. Sanačný biznis ťahajú zahraničné firmy.