Nová značka vyžaduje kreativitu i psychologii - Frey, Petr
Budovanie novej značky ako plánovitý proces. Hodnota značky v marketingovej komunikácii. Praktický príklad budovania novej značky na americkej spoločnosti. Rebranding bez zmeny výrobku. Budovanie značky vo filme - product placement.