Veletržní expozice: klíč k úspěchu - Menšíková, Dana
Príprava scenára pre expozíciu. Inovácie - korenie každej expozície. Komunikácia na stánku. Organizácia a personál výstavy. Úloha jednotlivých pracovníkov na výstave. Prieskum trhu na veľtrhu. Propagácia a práca s verejnosťou.