Trend špeciál vysoké školy
Diagnóza vysokých škôl na Slovensku. Hodnotenie fakúlt. Príprava analýzy. Financovanie vysokých škôl. Dotácie, peniaze z grantov a podnikateľskej činnosti. Pedagógovia. Študenti.