Od dotazování a experiment až po oční kameru - Vysekalová, Jitka
Metódy výskumu účinnosti marketingovej komunikácie. Dotazovanie a výber techník dotazovania. Typy otázok pri dotazovaní. Experiment. Špeciálne "elektronické" metódy. Tachystoskopická metóda alebo perimetrický test. Analýza vecných skutočností.