Stosunki polsko-ukraińskie na przelomie 20. i 21. wieku - Pytlík, Boguslav
Vzťahy medzi Poľskom a Ukrajinou nikdy neboli bezkonfliktné. Intenzifikácia spolupráce medzi Poľskom a Ukrajinou po roku 2001.