Zákon o sociálnom poistení - Novotná, Eleonóra
Úplné znenie zákona č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení ( v znení ďalších zákonov) aj s komentárom. Posledná novela zákona účinná od 1.1.2006. Základné ustanovenia a základné pojmy zákona. Nemocenské dávky. Dôchodkové dávky. Úrazové dávky. Dávka garančného poistenia. Dávka v nezamestnanosti. Poistné na sociálne poistenie. Hospodárenie sociálnej poisťovne. Konanie vo veciach sociálneho poistenia. Práva a povinnosti, zodpovednosť, pokuty a penále v sociálnom poistení a v starobnom dôchodkovom sporení. Kontrolná činnosť sociálnej poisťovne. Prílohy.