Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2005 - Oravcová, Martina
Predpisy, z ktorých sa pri podávaní daňového priznania za zdaňovacie obdobie roka 2005 vychádza. Kto je povinný podať daňové priznanie. Daňová povinnosť s dôrazom na zdanenie príjmov zo závislej činnosti zo zahraničia a zo zdrojov na území SR. Príjmy, ktoré sa v daňovom priznaní neuvádzajú. Výpočet čiastkového základu dane. Konkrétne vzrory vyplnených tlačív.