Liberalizácia a jej počiatočné dôsledky v energetike: Comeback jadrovej energetiky? - Lysák, Ladislav
Liberalizácia elektroenergetiky - pozitíva, možné riziká, privatizácia. Zavádzanie voľnej súťaže do trhu s elektrinou. Deregulácia trhu s elektrickou energiou. Liberalizácia trhu s elektroenergiou v SR.