K ambivalencii a rizikám globalizácie - Márton, Milan
Charakteristika procesov globalizácie. Negatívne dopady globalizácie a dôsledky. Formovanie novej paradigmy ekonomického myslenia. Neoklasická paradigma ostáva v procese globalizácie výrazne dominujúcou. Názory významných ekonómov na procesy globalizácie.