Terorizmus a medzinárodno-právna zodpovednosť štátu - Mráz, Stanislav
Určenie medzinárodno-právnej zodpovednosti štátu v prípade teroristických útokov vo svete. Medzinárodne organizované teroristické skupiny a rôzne teroristické útoky vo svete.