Zvyšovanie výkonnosti podniku prostredníctvom zlepšovania kvality - Gejdoš, Pavol
Základné atribúty zlepšovania kvality pomocou metódy Six Sigma. Metóda Six Sigma pomocou svojich nástrojov zabezpečuje znižovanie nežiadúcej variability podnikových procesov čím dochádza k znižovaniu nežiadúcich strát čo vedie k znižovaniu celkových nákladov, zvyšovaniu výkonnosti a vyššej konkurencieschopnosti podniku prostredníctvom vyššieho uspokojovania potrieb zákazníka.