Analýza implementácie manažmentu kvality pre životný cyklus aplikačného programového vybavenia pre zákazníka - Koreňová, Monika
Kvalita je v súčasnosti rozhodujúcim faktorom stabilného ekonomického rastu podnikov. Nové tisícročie prináša novú filozofiu aj do manažmentu kvality. Uplatňovanie moderných systémov manažmentu kvality, ktorý predstavuje posun od stratégie detekcie (metódy následnej kontroly) k stratégii prevencie (kvalita vo fáze návrhu a kvalita procesov zabezpečujúcich životný cyklus produktu) mnohé firmy ešte nepreniesli do fázy praktickej realizácie. Príspevok analyzuje implementáciu manažmentu kvality v Spoločnosti zabezpečujúcej vývoj, predaj a podporu komplexného informačného systému