200. výročie uzavretia Bratislavského mieru - Flaché, Dagmar
Národná banka Slovenska (NBS) vydala pamätnú mincu v hodnote 200 Sk pri príležitosti 200. výročia uzavretia Bratislavského mieru. NBS vyhlásila anonymnú súťaž na výtvarný návrh pamätnej mince. Výherca súťaže.