Controllingová koncepcia integrovaného manažmentu v spojitosti s motivačným programom organizácie - Hitka, Miloš
Koncepcia controllingu v podniku v nadväznosti na koncepciu integrovaného manažmentu, ktorého úlohou je riadiť rozvoj podniku vo všetkých jeho oblastiach a časových dimenziách zahrňujúcich aj oblasť riadenia ľudských zdrojov.