Inovácia pre školy, žiakov i rodičov - Marušincová, Eva
Inovačný výchovno-vzdelávací projekt pre základné školy a osemročné gymnáziá Tatranská alternatívna škola (TAŠ). Čo je obsahom projektu. Vyučovanie cudzieho jazyka. Komunita ako špecifická vyučovacia jednotka. Vyučovacia jednotka. Popoludňajší školský klub. Nové povinné predmety.