Zmeny organizačnej kultúry - Bosáková, Mária
Vybrané problémy tvorby a zmeny organizačnej kultúry v slovenských podnikoch, ktoré reagujú na nové trendy v ekonomickom prostredí, ako sú globalizácia, fúzie a akvizície podnikov, vstup kapitálu zahraničných investorov do podnikov a ďalšie. Spôsoby, pomocou ktorých manažéri vytvárajú a riadia organizačnú kultúru, možnosti implementácie zmien a odporúčaný proces transformácie organizačnej kultúry.