Problémy v oblasti informačných systémov - Sudzina, František
Vybrané problémy informačných systémov, ako sú napr. sledovanie ich prínosov, príliš krátka či príliš dlhá doba medzi upgradmi, znižovanie počtu dodávateľov informačných systémov, konzultačné služby v tejto oblasti, virtualizáciou serverov, či spôsob sledovania priebehu zavádzania informačného systému.