Využití marketingových nástrojů v malých a středních firmách - Dvořáková, Petra
Výsledky výskumu zameraného na využívanie marketingových nástrojov v malých a stredných podnikoch Českej republiky. Charakteristika skúmanej vzrorky podnikov. Absencia marketingového oddelenia. Orientácia na produkt. Chýbajúca marketingová koncepcia. Vedenie podniku v úlohe zabezpečenia marketingových aktivít. Výsledky prieskumu v grafoch.