Rok objevných plaveb pro direct marketing - Studeník, Tomáš
Aký bude rok 2006 z pohľadu digitálnych médií. Cielené ponuky a sledovanie odozvy. Digitálne televízne vysielanie, internet a aktivita mobilných operátorov. Čím prekvapí spoločnosť Google. Prvá soap opera pre mobilné telefóny.