Mobilní marketing - promarněná šance, nebo nová naděje? - Lodl, Jan
Tendencie rozvoja mobilného marketingu. Využívanie mobilných telefónov na marketingové aktivity. Konkrétny príklad spoločnosti Eurotel. Dôležitosť interakcie používateľa. Využívanie Bluetooth a MMS správ. Nové využitie zábavných funkcií mobilných telefónov.