K dnešnímu významu Kierkegaardovy filosofie a ke Kierkegaardovu filosofickému pojetí jedinečného lidského bytí (i jeho časovosti) - Kyprý, Vladimír
Význam Kierkegaardovej filozofie. Kierkegaardovo filozofické chápanie jedinečného ľudského bytia (a jeho časovosti).