Problematika ekonomického zabezpečenia cirkví v Slovenskej republike - Vokálová, Emília
Financovanie cirkví zo štátneho rozpočtu SR. Hľadanie nového systému financovania cirkví na Slovensku. Odlišné formy vzťahu cirkví a štátu v jednotlivých krajinách EÚ.