Podnikatelia: mierny optimizmus - Vlčko, Ján
Vývoj ekonomiky Slovenskej republiky v roku 2005. Pokles inflácie. Vývoj slovenskej ekonomiky v roku 2006, podľa prognóz, by mal mať pozitívny trend. Lisabonská stratégia pre Slovensko. Stav podnikateľského prostredia. Výsledky ekonomického prieskumu SOPK. Odporúčania SOPK pre vývoj ekonomiky a podnikateľského prostredia.